Bookeen, a digitális olvasási megoldások élvonalában

2003 óta a digitális olvasási megoldások úttörőjeként a Bookeen az emberi történelem egyik legrégebbi kulturális tárgyának a megváltoztatójává vált: a könyvé.

1. E-köny olvasóink és kiegészítőik:

Muse e-readers

A Cybook Muse az irodalmi rajongók számára készült olvasók. Kicsi és könnyű, az olvasó Cybook Muse könnyedén elfér egy zsebben vagy táskában, és soha nem hagyja el. Egy hónapig tartó működése (töltés nélkül) a legszebb irodalmi kalandok fáradhatatlan társává teszi.

Válassza ki az Ön igényeinek legjobban megfelelő Cybook Muse-ot és hagyja, hogy olvasásra inspirálja Önt!
Cybook Muse Light
Cybook Muse FrontLight2
Cybook Muse HD

Tokok

Keresse meg a nélkülözhetetlen tartozékokat, hogy teljes mértékben kihasználhassa Muse olvasóját.

Bookeen Saga

Intelligens szilikon lágy burkolatával az egyedülálló Bookeen Saga e-olvasó egy új olvasási élménybe meríti Önt, amely tele irodalmi felfedezésekkel és kalandokkal.

2. A Bookeenről :

"Látjuk a költözést a papírról a digitálisra, mint lehetőséget a könyv számára. Küldetésünk egyszerű: a digitális technológiát a világ kultúrájához és ismereteihez való hozzáférés demokratizálására használja. "Michael DAHAN, Bookeen elnöke.

Bookeen egy francia tech cég és a BPI France Excellence tagvállalata.

Bookeen küldetése

Minden nap használjuk tudásunkat és tapasztalataikat a könyvekben és a digitális olvasásban, hogy az olvasókat és partnereinket szolgálják. Küldetésünk a legjobb technikai megoldások (e-olvasók, szoftverek és e-könyvek) fejlesztése az optimális olvasási élmény érdekében. E könyv eszközeink, könyvesboltaink és megoldásaink a Párizsban (Franciaország) alapuló csapatunk által végzett kutatások és fejlesztések eredménye.

Bookeen filozófiája

Filozófiánk összefoglalható két szóval: "Szabadság" és "Egyszerűség".

Szabadság…

Mert úgy gondoljuk, hogy az olvasók szabadon olvashatják, mit akarnak, amikor akarnak, ahol akarnak. Ezért az e-olvasóink számos formátumot támogatnak és hozzáférést biztosítanak a tartalom széles köréhez, a személyes dokumentumtól a legújabb bestsellerig. A Bookeen e-olvasójával a Bookeenstore-t, a független könyvesboltot a többi könyvesbolton kívül bármikor elérheti, anélkül, hogy be lenne zárva a tulajdonosi modellbe.

Egyszerűség…

Mert úgy gondoljuk, hogy az olvasásnak olyan egyszerűnek kell lennie, mint egy papírkönyvet nyitni. Naponta dolgozunk, hogy javítsuk termékeink olvasási élményét és egyszerűsítsük használatukat a lehető legnagyobb mértékben. Ez az egyszerűség a szakmai szolgáltatásainkban is tükröződik.

3. Professzionális megoldásaink:

2003 óta a Bookeen innovatív. Ma vagyunk az egyetlen francia cég, amely 360 ° -os digitális olvasási megoldást fejleszt ki.

Moduláris megoldásainknak köszönhetően segítünk partnereinknek egy olyan digitális ajánlat elkészítésében, amellyel saját márkásként kínálhatnak e-könyv olvasókat.
Egy teljes és megbízható ökoszisztéma

ReA minőségre és a teljesítményre vonatkozó követelményekre reagálva megoldásunk alkalmazkodik partnereink igényeihez, hogy a felhasználóknak a lehető legjobban nyújtsák a digitális olvasásban.

Erőteljes E-könyv áruház platform

Csapatunk know-howja és technikai megoldásaink találkoznak számos partner igényeivel :

- Több fajta olvasó és áruház (az e-könyv olvasóban beágyazott könyváruház, mobil applikációk)
- E-commerce platformok (tartalomkezelő rendszerek, hírlevél megoldások, irányítópultok, szerviz management...)
- Kézbesítés és tartalom tárolás (Jogkezelés, DRM, felhő, harvesting)

Innovatív E-reader

2011 novemberében Bookeen elindította a Cybook Odyssey-t, amely az első HSIS (High Speed ​​Ink System) technológiával volt felszerelve, amely animációt biztosít az E-ink képernyőn.

Egy évvel később, Bookeen létrehozta a Cybook Odyssey HD FrontLight-ot, amely forradalmi jellemzője az integrált világítástechnika. A FrontLight lehetővé teszi az éjszakai, ágyban való olvasást anélkül, hogy külső fényforrást használna, és nagyon kényelmes látványt nyújt.

Az Odyssey termékcsalád sikere után a Bookeen egy sor új olvasót kínál, a 6-hüvelykes képernyővel, amelybe 3 e olvasóhoz tartozik: a Muse Light, a Muse Frontlight 2 és a Muse HD. Ezek az egyedi design-nal rendelkező olvasók, amelyek érintőképernyőt tartalmaznak, a Bookeen technológiák legjobbjai versenyképes áron.

Bookeen volt az első, aki kifejlesztette és forgalmazta egy innovatív fotovoltaikus fedelet, amely megkapta a Carrefour Innovation SME Trophy díját.

2017-ben elindítottuk a Bookeen Sagát, egy olvasót, amelyet egy intelligens szilikon borítás véd, és számos design díjat nyert.

Egy adaptált olvasási ökoszisztéma

Az IOS, az Android és az e-könyv olvasók számára a Bookeen testreszabható és többszintű olvasási és vásárlási alkalmazásokat kínál, mellyel a felhasználók bármely eszközükön megkapják az olvasási élményt.

Különös gondot fordítunk termékeink UX Design és interfészeinkre, hogy lenyűgöző olvasási élményt nyújtsunk.

Partnereink

A Bookeen sikeresen értékesíti megoldásait saját márkaneve alatt, de a nagy márkák saját márkanevein is, mint például a Leclerc Franciaországban.

Bookeen külföldön is sokat értékesít, forgalmának közel 70% -a export. Bookeen szintén a Saraiva partnere Brazíliában és az Adlibrisnek Skandináviában, melyek a legnagyobb könyvértékesítési hálózatok az adott régióban.

4. Miben tudunk Önnek segíteni?:

Tegye fel kérdéseit a Bookeennel kapcsolatban, termékeinkről, szolgáltatásainkról és bármi másról, amit nem talált a “Gyakran feltett kérdések” között.

Szeretné megosztani véleményét e-könyv olvasóinkkal kapcsolatban?

Van egy digitális könyváruháza és szeretné, ha az E-könyvolvasónkról ez közvetlenül elérhető lenne?

Szeretné elérni értékesítési vagy marketing osztályunkat?

Értékesítési csapatunk a rendelkezésére áll, hogy segítse felépíteni digitális olvasási ajánlatát.

Ha kérelme digitális könyvek vásárlására vagy letöltésére vagy egy eszköz használatára vonatkozik, kérjük, forduljon technikai segítségünkhöz
Kapcsolat