Bookeen, в челните редици на дигиталните решения за четене

Като пионер в дигиталните решения за четене от 2003, Bookeen е в челните редици на промяната на един от най-старите културни предмети в човешката история: книгата.

1. Нашите електронни четци и аксесоари

Електронни четци Muse

Cybook Muse са четци, създадени за литературни ентусиасти. Малки и леки, четците Cybook Muse се побират лесно в джоб или чанта и са винаги подръка. Тяхната автономност, до един месец, ги прави неуморима компания на Вашите най-красиви литературни приключения.

Изберете този Cybook Muse, който най-добре пасва на Вашите нужди и го оставете да вдъхнови Вашето четене!
Cybook Muse Light
Cybook Muse FrontLight2
Cybook Muse HD

Калъфи

Открийте всички важни аксесоари, за да се възползвате максимално от Вашия Cybook четец.

Bookeen Saga

Със своя смарт мек силиконов калъф страхотният четец Bookeen Saga Ви потапя в ново читателско изживяване, пълно с литературни открития и приключения.

2. За Bookeen :

„Виждаме промяната от хартия към дигитализация като възможност за книгата. Нашата мисия е проста: да използваме дигиталната технология, за да демократизираме достъпа до култура и знания по света.“ Майкъл ДАХАН, президент на Bookeen.

Bookeen е френска технологична компания и BPI France Excellence.

Мисията на Bookeen

Ние ежедневно използваме знанията и опита си за книгите и дигиталното четене, за да обслужваме читателите и партньорите си. Нашата мисия е да създаваме най-добри технически решения (електронни четци, софтуер и eлектронни книги), за да предложим оптимално качество на четене. Нашите електронни книги, книжарници и решения са резултат от години изследвания и развитие от нашите екипи, базирани в Париж (Франция).

Философията на Bookeen

Нашата философия може да бъде събрана в две думи: „Свобода“ и „Простота“.

Свобода…

Защото ние мислим, че читателите трябва да са свободни да четат каквото искат, когато искат и където искат. Затова нашите електронни четци поддържат много формати и осигуряват достъп до широк обхват съдържание, от лични документи до най-новия бестселър. С Вашия електронен четец Bookeen Вие имате свободен достъп до Bookeen магазин за книги, нашата независима книжарница, в допълнение към други книжарници, без да сте ограничени от патентовани модели.

Простота…

Защото ние мислим, че четенето трябва да е просто като отваряне на хартиена книга. Ние работим ежедневно за подобряване качеството на четене с нашите продукти и максимално опростяване на употребата им. Тази лекота се изразява също и в нашето професионално обслужване.

3. Нашите професионални решения

От 2003 година насам Bookeen внася нововъведения. Днес ние сме единствената френска компания, която развива 360 ° дигитални решения за четене.

С нашите модулни решения ние помагаме на нашите партньори в изграждането на дигитална оферта, която е подобна на тяхната, с бял етикет (частичен или пълен) или с пренасочване.
Цялостна и надеждна екосистема

В отговор на стандартите за качество и изпълнение нашите решения се адаптират към нуждите на нашите партньори да предложат на техните потребители най-доброто от дигиталното четене.

Мощна платформа на електронен магазин за книги

Знанията на нашия екип и нашите технически решения посрещат нуждите на много партньори, за да допринесем с:

- Четци на много устройства и магазини (вграден магазин за книги на читателите, интернет магазин, мобилни приложения)
- Платформи за електронна търговия (системи за управление на съдържание, решения за електронни бюлетини, табла, управление след продажба…)
- Доставка и съхранение на съдържание (управление на права, DRM, Cloud, съхранение на информация)

Иновативен електронен четец

През ноември 2011 Bookeen представи Cybook Odyssey, оборудван с първата технология HSIS (високоскоростна мастилена система), която позволява анимации на екрани с електронно мастило.

Година след това Bookeen създаде Cybook Odyssey HD FrontLight с революционната интегрирана технология за осветяване. Фронталното осветление дава възможност да четете в леглото през нощта без да използвате външно осветление, което е и много удобно за очите.

След успеха на серията Odyssey, Bookeen вече предлага нова серия четци, Cybook Muse с 6 инчов екран, като предлага 3 четеца: Muse Light, Muse Frontlight 2 и Muse HD. Тези четци с отличителен дизайн, включващи тъч скрийн, съвместяват най-доброто от технологиите на Bookeen на конкурентни цени.

Bookeen първа разви и комерсиализира иновативен фотоволтаичен калъф, който получи наградата на Карфур за иновации (Carrefour Innovation SME Trophy Award).

През 2017 представихме Bookeen Saga, комбиниран четец, защитен от смарт силиконов калъф, който спечели няколко
награди за дизайн.

Адаптирана екосистема за четене

За IOS, Android и електронни четци Bookeen предлага комбинирана и приспособима платформа, приложения за четене и покупка с цел потребителите да открият всички функции на устройство по техен избор.

Ние се отнасяме със специална грижа към UX дизайна на нашите продукти и интерфейс, за да предложим страхотно читателско преживяване.

Нашите партньори

Bookeen успешно продава продуктите под собствен бранд, но също така ги предлага и на по-известни марки, като Leclerc във Франция.

Bookeen търгува много и в чужбина, като повече от 70% от оборота е от износ. Bookeen е партньор на Сарайва, най-голямата мрежа от книжарници е Бразилия и Адлибрис, най-голямата онлайн книжарница в Скандинавия.

4. Разкажете ни за Вашия проект

Имате въпроси за Bookeen, нашите услуги или продукти и не сте намерили отговор в раздел Често задавани въпроси?

Бихте искали да ни споделите мнението си за електронните ни четци?

Имате проект за дигитална книжарница и търсите електронен четец, който да препраща към Вашата електронна книжарница?

Искате да се свържете с нашия отдел продажби или маркетинг?

Екипът на отдел продажби е на Вашите услуги, за да Ви помогне да създадете дигитална оферта за четене, която изглежда като Вас!

Разкажете ни за Вашия проект

Ако Вашето приложение засяга покупката или изтеглянето на дигитални книги или употреба на устройство, моля, свържете се с нашия технически отдел.
Свържете се с нас