Bookeen, v ospredju digitalnih bralnih rešitev

Kot pionir digitalnih bralnih rešitev od leta 2003 je bilo podjetje Bookeen v ospredju pri spremembi enega izmed najstarejših kulturnih objektov v človeški zgodovini: knjige.

1. Naši e-bralniki in dodatki:

Muse e-bralniki

Cybook Muse bralniki so ustvarjeni za literarne navdušence. Majhen in lahek, Cybook Muse preprosto zdrsne v žep ali torbo in je vedno ob vas. Zaradi zmogljivosti baterij do enega meseca, je neutruden sopotnik na vaših najlepših literarnih avanturah.

Izberite Cybook Muse, najbolje prilagojen vašim potrebam, ter pustite, da navdahne vaša branja!
Cybook Muse Light
Cybook Muse FrontLight2
Cybook Muse HD

Ovitki

Poiščite vse nepogrešljive dodatke in kar najbolje izkoristite svoj Cybook bralnik.

Bookeen Saga

S svojim mehkim ovitkom iz silikona vas revolucionarni Bookeen Saga e-bralnik potopi v novo bralno izkušnjo, polno literarnih doživetij in avantur.

2. “O podjetju Bookeen » :

»Premik iz papirja v digitalno obliko vidimo kot priložnost za knjigo. Naša misija je preprosta: uporaba digitalne tehnologije za demokratizacijo dostopa do kulture in znanja po vsem svetu.« Michael DAHAN, predsednik podjetja Bookeen.

Bookeen je francosko tehnološko podjetje in član skupine BPI France Excellence.

Misija podjetja Bookeen

Vsak dan uporabljamo svoje znanje in izkušnje s področij knjig in digitalnega branja, da služimo bralcem in našim partnerjem. Naša misija je razviti najboljše rešitve (e-bralnike, programsko opremo in e-knjige), da lahko zagotavljamo optimalno bralno izkušnjo. Naše naprave za branje e-knjig, knjigarne in rešitve so rezultat več let raziskav in razvoja s strani naših ekip iz Pariza (Francija).

Filozofija podjetja Bookeen

Našo filozofijo je mogoče povzeti z dvema besedama: "Svoboda" in "Preprostost".

Svoboda…

Ker menimo, da morajo imeti bralci svobodo, da berejo kar želijo, kadar želijo in kjerkoli želijo. Zaradi tega naši e-bralniki podpirajo številne oblike ter nudijo širok razpon vsebin, od osebnega dokumenta do najnovejše uspešnice. S svojim Bookeen e-bralnikom lahko poleg drugih knjigarn dostopate tudi do Bookeenstore, naše neodvisne knjigarne, ne da bi bili predmet lastniškega modela.

Preprostost…

Ker menimo, da mora biti branje tako preprosto, kot odpiranje papirne knjige. Vsak dan delamo na tem, da izboljšamo bralno izkušnjo na naših izdelkih in poenostavimo njihovo uporabo, kolikor je mogoče. Ta preprosto se odraža tudi v naših profesionalnih storitvah.

3. Naše profesionalne rešitve:

Bookeen že od leta 2003 uvaja novosti. Danes smo edino francosko podjetje, ki je razvilo 360 ° digitalno bralno rešitev.

Zahvaljujoč svoji modularni rešitvi našim partnerjem pomagamo pri ustvarjanju digitalne ponudbe, ki je podobna njim, naj bo brez blagovne znamke (delno ali v celoti) ali s preusmeritvijo.
Celosten in zanesljiv ekosistem

Kot odziv na zahteve za kakovost in zmogljivost se naša rešitev prilagaja potrebam naših partnerjev, da svojim uporabnikom nudijo najboljše digitalno branje.

Mogočna platforma z e-knjigarno

Znanje naše ekipe in naše tehnične rešitve ustrezajo potrebam naših številnih partnerjev, ki potrebujejo:

- Bralniki in pomnilniki na več napravah (vgrajena knjigarna v bralnik, spletna trgovina, mobilne aplikacije)
- Platforme za elektronsko poslovanje (sistemi za upravljanje z vsebinami, rešitve za glasila, nadzorne plošče, poprodajno upravljanje...)
- Zagotavljanje in shranjevanje vsebin (Upravljanje s pravicami, DRM, oblak, zbiranje)

Inovativni e-bralnik

V Novembru 2011 je podjetje Bookeen predstavilo bralnik Cybook Odyssey, opremljen s prvo HSIS (High Speed Ink System) tehnologijo, ki omogoča animacije na zaslonih z e-črnilom.

Eno leto kasneje je Bookeen ustvaril Cybook Odyssey HD FrontLight z revolucionarno lastnostjo, in sicer vgrajeno svetilno tehnologijo. Bralnik FrontLight ponuja možnost, da ponoči v postelji berete brez uporabe zunanje osvetlitve, prav tako pa zagotavlja zelo udobno izkušnjo za oči.

Po uspehu svoje serije izdelkov Odyssey, Bookeen danes nudi povsem nov razpon bralnikov, Cybook Muse s 5,6-cm (6 palcev) zaslonom, ki vključuje 3 e-bralnike: Muse Light, Muse Frontlight 2 in Muse HD. Ti bralniki z značilnim dizajnom imajo vgrajen zaslon na dotik, ter združujejo najboljše Bookeen tehnologije po konkurenčnih cenah.

Podjetje Bookeen je prav tako prvo razvilo in komercializiralo inovativni fotovoltaični ovitek, ki je prejel nagrado Carrefour Innovation SME Trophy.

Leta 2017 smo predstavili Bookeen Saga, bralnik, ki je v celoti zaščiten s pametnim ovitkom iz silikona ter je prejel številne nagrade za dizajn.

Prilagojen bralni ekosistem

Na operacijskih sistemih IOS in Android ter e-bralnikih Bookeen nudi prilagodljivo branje na več platformah in kupovanje aplikacij za iskanje funkcij, ki jih uporabniki želijo, na napravi po njihovi izbiri.

Posebej smo pozorni na UX dizajn v naših izdelkih in naše vmesnike, da lahko zagotovimo čimboljšo bralno izkušnjo.

Kje kupiti

Naši partnerji

Bookeen svoje rešitve uspešno trži pod svojo lastno blagovno znamko, toda tudi brez blagovne znamke za velika podjetja, kot je Leclerc v Franciji.

Podjetje Bookeen prodaja tudi v tujini, saj 70% njihovega prihodka izvira iz izvoza. Bookeen je prav tako partner podjetja Saraiva, ki je največje omrežje knjigarn v Braziliji, ter podjetja Adlibris, ki je največja stran za spletno prodajo knjig v Skandinaviji.

4. Povejte nam o svojem projektu:

Se vam porajajo vprašanja glede podjetja Bookeen, naših storitev ali naših izdelkov in niste našli odgovora med našimi Pogostimi vprašanji?

Nam želite podati svoje mnenje o naših e-bralnikih?

Imate projekt z digitalno knjigarno in iščete e-bralnik, ki bi uporabnike preusmeril na vašo
e-knjigarno?

Želite stopiti v stik z našim oddelkom za prodajo ali trženje?

Naša prodajna ekipa vam je na voljo, da vam pomaga ustvarili ponudbo za digitalno branje, ki vam je podobna!

Povejte nam o svojem projektu

V primeru, da je vaša prijava povezana z nakupom ali prenosom digitalnih knjig, ali uporabo naprave, prosimo stopite v stik z našo Tehnično podporo
Stopite v stik z nami