Booken, în serviciul soluțiilor de citire digitală

Ca pionier în domeniul soluțiilor de citire digitală din anul 2003, Booken acompaniază procesul de evoluție a unuia dintre cele mai vechi obiecte culturale din istoria umanității: cartea.

1. E-readerele și accesoriile noastre

E-readerele Muse

Cybook Muse sunt readere concepute pentru entuziaștii pasionați de literatură. Mic și ușor, readerul Cybook Muse încape cu ușurință în buzunarul sau în geanta dvs. și vă este mereu alături. Autonomia sa, de până la o lună, îl transformă într-un partener neobosit al celor mai frumoase aventuri literare.

Alegeți modelul Cybook Muse, cel mai potrivit nevoilor dvs, și lăsați-l să vă inspire lecturile!

Cybook Muse Light
Cybook Muse FrontLight2
Cybook Muse HD

Huse

Vedeți toate accesoriile indispensabile pentru a profita din plin de readerul dvs Cybook.

Bookeen Saga

Cu husa sa inteligentă din silicon, revoluționarul reader Bookeen Saga vă scufundă într-o experiență nouă de citire plină de descoperiri și aventuri literare.

2. Despre Bookeen:

„Noi vedem evoluția cărții de la varianta pe suport de hârtie la cea digitală ca pe o oportunitate pentru aceasta. Misiunea noastră este una simplă: utilizarea tehnologiei digitale pentru democratizarea accesului la cultură și cunoștințe în întreaga lume.” Michael DAHAN, președinte al companiei Bookeen.

Bookeen este o companie franceză de tehnologie și BPI France Excellence.

Misiunea Bookeen

Folosim zi de zi priceperea noastră și experiența în domeniul cărților și lecturării digitale în folosul clienților și partenerilor noștri. Misiunea noastră constă în dezvoltarea celor mai bune soluții tehnice (e-readere, software și cărți electronice) pentru a oferi o experiență optimă de lecturare. Dispozitivele
noastre e-book, librăriile și soluțiile reprezintă rezultatul anilor de cercetare și dezvoltare a echipelor noastre situate în Paris (Franța).

Filozofie Bookeen

Filozofia noastră poate fi descrisă în două cuvinte: „Libertare” și „Simplitate”.

Libertate...

Deoarece considerăm că cititorii ar trebui să fie liberi să citească ceea ce doresc, atunci când doresc și unde doresc. De aceea, e-reader-urile noastre acceptă mai multe formate și oferă acces la o gamă largă de conținut, de la documente personale la cele mai recente bestseller-e. Cu e-reader-ul dvs. de la Bookeen, aveți posibilitatea de a accesa Bookeenstore, librăria noastră independentă, pe lângă alte librării, fără a vă limita la modelul patentat.

Simplitate...

Deoarece credem că lectura ar trebui să fie la fel de simplă ca deschiderea unei cărți
pe suport de hârtie. Zilnic depunem eforturi pentru a îmbunătăți procesul de lecturare a produselor noastre și pentru a simplifica cât mai mult posibil utilizarea acestora. Această simplitate este, de asemenea, reflectată în
serviciile noastre profesioniste.

3. Soluțiile noastre profesioniste

Bookeen inovează din 2003. Astăzi, suntem unica companie franceză care a dezvoltat o soluție de lecturare digitală de 360°.

Datorită soluțiilor noastre modulare, îi sprijinim pe partenerii noștri în crearea unei oferte digitale care se aseamănă cu ele, fie prin metoda „white label” (realizarea produselor sub marca producătorului) parțială sau totală, fie cu o redirecționare.
Un sistem ecologic complet și fiabil

Conformându-se imperativelor de calitate și performanță, soluțiile noastre se adaptează nevoilor partenerilor noștri de a le oferi utilizatorilor săi cea mai bună experiență de lecturare digitală.

O platformă puternică pentru librăriile electronice

Cunoștințele echipei noastre și soluțiile noastre tehnice răspund nevoilor multor parteneri pentru a oferi:

- Readere și spații de stocare multifuncționale (librării incorporate în reader, spații de stocare web, aplicații mobile)
- Platforme de comerț electronic (sisteme de gestionare a conținutului, soluții pentru buletine informative, panouri, gestionare post vânzare...)
- Livrare și stocare de conținut (gestionarea drepturilor, DRM (sistem de gestionare a drepturilor digitale la copiere), Cloud, rentabilitate)

E-reader inovator

În noiembrie2011, Bookeen a lansat Cybook Odyssey echipat cu prima tehnologie HSIS (Sistem de colorare pentru imprimare rapidă) care permite animarea ecranelor E-ink.

Peste un an, Bookeen a creat Cybook Odyssey HD FrontLight care posedă caracteristicile revoluționare ale tehnologiei de iluminare integrată. Lumina frontală oferă
posibilitatea de a citi în pat pe timp de noapte fără a folosi lumină din exterior, precum și o experiență foarte confortabilă pentru ochi.

După succesul pe care l-a avut gama Odyssey, Bookeen oferă astăzi o nouă gamă largă de readere, Cybook Muse, cu un ecran de 6 inch, care vine la 3 e-readere: Muse
Light, Muse Frontlight 2 și Muse HD. Aceste readere cu un design distinctiv, cu ecran tactil incorporat, întruchipează cele mai bune tehnologii Bookeen la prețuri competitive.

De asemenea, Bookeen a fost prima companie care a elaborat și comercializat o husă fotovoltaică inovatoare care a fost premiată cu Carrefour Innovation SME Trophy Award.

În anul 2017, lansăm Bookeen Saga, un reader multifuncțional protejat de o husă din silicon și câștigător al mai multor premii în domeniul designului.

Un sistem ecologic adaptat lecturii

Bookeen oferă pe iOS, Android și e-readere aplicații de citire și cumpărare care pot fi personalizate și interconectate pentru a găsi pe dispozitiv toate funcțiile dorite de utilizatori la alegere.

Acordăm o atenție deosebită designului UX al produselor și interfețelor noastre pentru a oferi o experiență captivantă de lecturare.

Partenerii noștri

Bookeen își comercializează cu succes soluțiile sub marcă proprie, dar și prin metoda „white label” (realizarea produselor sub marca producătorului) pentru mărci importante, precum Leclerc în Franța.

De asemenea, Bookeen realizează vânzări masive în străinătate, cu aproximativ 70% din cifra de afaceri în export. Bookeen este, de asemenea, partener Saraiva, cea mai mare rețea de librării din Brazilia și Adlibris, cel mai mare site de vânzări din țările scandinave.

4. Povestiți-ne despre proiectul dvs.

Aveți un proiect legat de o librărie digitală și căutați un e-reader pentru redirecționare spre propria librărie electronică?

Vreți să luați legătura cu departamentul nostru de vânzări sau marketing?

Echipa departamentului nostru de vânzări stă la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să elaborați o ofertă de lecturare digitală care vi se potrivește!
Contactați-ne